NEW IN

Berlin

 

Jeg er rigtig spændt for tiden! Min dejlige kæreste og jeg tager til Berlin om 6 dage. Vi skal være der i 3 overnatninger, og med toget fra Kolding til Berlin hovedbanegård. Det er en tur, som jeg har set frem til i mange lang tid! Vi skal bo på et hyggeligt hotel, Nordic Hotel Berlin Mitte, som ligger 1 kilometer fra banegården. Der kommer nok en masse billederne her på bloggen.
Jeg har været i Berlin 3 gang før, og glæder mig til at vise Emil en så romantisk og historisk by. Vi har været sammen i snart to år nu, og det her bliver vores første ferie sammen selv. Så jeg glæder mig meget!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEW IN