Lysfest i Geografisk Have

LOVE MUSIC

Hej! Jeg er så småt begyndt at spille guitar igen. Jeg spillede lidt da jeg gik på efterskole. Hey det giver lige en anledning til at fortælle lidt om mit efterskole ophold, tihi. Jeg gik i 10. klasse på Skanderup Efterskole, som ligger lidt uden for Kolding, hvor jeg selv bor. Jeg ved godt nogle nok tænker hvorfor jeg valgt en efterskole der ligger så tæt på en selv. Men jeg synes faktisk det var super rart ikke, at skulle kører tre timer i tog hver vej. Nå men S.E er en efterskole fuld af liv, glæde og ikke mindst kreativitet! Jeg gik på teater-musik grenen, hvilket jeg synes var super fedt! Jeg har fået utrolig mange ting med hjem i rygsække fra mit efterskole år i 2012/2013. De bedste venner, fede oplevelser og min kæreste Emil! Jeg har blandt andet har lært, at give alle en chance, være kreativ, selvstændig og skulle klare noget ting på egen hånd. Jeg kan godt lide, at sætte gang i nye ting. Mit efterskole ophold har også lært mig, at være en del af et fællesskab, og kunne omgås med mange forskellige mennesker på samme tid. Jeg har lært at stå på en scene foran flere hundrede mennesker og gøre det jeg elsker, nemlig at spille teater! Jeg gennemgik en personlig udvikling, og opnåede nogle mål i mit liv, som jeg ikke troede jeg kunne nå på blot et år! Jeg vil anbefale alle at tage et år på efterskole! Det er et år man aldrig glemmer!

– “Et efterskole år svarer til syv menneske år”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lysfest i Geografisk Have