BACK IN BUSINESS

NEW IN // JACKET

Glædelig 3 december!

Klokken er 11.00 og jeg ligger stadig i sengen. Dejligt!! Jeg skal møde klokken 11.50 og har fri 13.20. Det er lige sådan en dag man har brug for i december. Hvis der er nogle af jer, som ikke ved hvad jeg lavet så læs med her; jeg går i 2.g på Munkensdam Gymnasie i Kolding, på studieretning matematik A – biologi B – idræt B. Jeg vil gerne til Århus efter gymnasiet og læse til fysioterapeut meeen skal lige have et år hvor jeg arbejder et halvt år og rejser verden rundt i et par måneder.

Jeg har bestilt denne lækre jakke hjem. Der kommer nogle billeder, når jeg har fået den hjem. Jakken hedder Vikupe Blazer, er fra Vila og koster 499,-. Jeg har købt jakken i farven Blushing, som ses her på billederne. Jakken har købes her.

Hav en forsat dejlig dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BACK IN BUSINESS