My long distance relationship

MY JACKET

Så blev det den 10 december. 14 dage tilbage til jul! 

Jeg havde lovet jer billeder af min nye jakke når den kom hjem. Det er ved at være et stykke tid siden, men vejret har desværre været til at kunne tage udendørs billeder. Jeg måtte være lidt kreativ for, at i kunne se jakke. Så her er den: 

Jeg synes virkelig den er fin. Jeg er helt vild med farven, her i en kold og mørk til. Samtidig med at den kan bruges fra foråret næste år. Den er så feminin med den flotte v-udringet hals og kun de to knapper. Det skal da lige nævnes, at jakken er lavet af 100% polyester. Det gør, at det føles lidt som skumgummi, men super behagelig at have på. 
I må have en fantastisk onsdag! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

My long distance relationship