New In

My weekend

Jeg har haft den skønneste weekend sammen med min familie! Min morfar havde fødselsdag i går, så vi var en tur på Asian Wok house i Nordborg og spise. Jeg er et stort familie mennesker, så det var skønt, at tilbringe en aften med hele familien på min mors side. Maden var så lækker og stemning var god. Det kunne ikke have været bedre, udover mine tømmermænd..
I fredags var jeg til gymnasie fest på mit gymnasie, hvor fem af mine veninder og jeg var klædt ud som smølfer. Det var så sjovt, at være blå overalt! Aldrig har så mange mennesker snakket om os i byen. Alle skulle lige kommenterer på det. Det sjoveste en sagde var: “Nu skal i huske at trække vejret, i bliver helt blå”. Det var en fed aften!

11040081_10206800824807037_1301754627_n

I dag har jeg printet og sendt min SRO. Det er en stor opgave, som man skal skrive i 2.g. Jeg er så lettet over, at den er overstået og færdig. Mit humør i dag minder om det på billedet. Billedet er taget i Berlin i sommers.

IMG_1311Hvad har i lavet i jeres weekend og god aften til jer alle sammen!

 

6

 • I have fun with, lead to I found just what I was having a look for.
  You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day.

  Bye

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Normally I don’t read article on blogs, however I wish to
  say that this write-up very pressured me to take a look at and do so!
  Your writing style has been amazed me. Thanks, quite great post.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Thank you so much!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Can I simply just say what a comfort to discover someone that truly knows what
  they’re talking about over the internet. You actually understand how to bring a problem to light and
  make it important. More and more people really need to check this out
  and understand this side of the story. I was surprised you are not more popular given that you definitely possess the gift.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mange tak!
  Det har været en dejlig weekend, og en uge er nu skudt i gang 🙂
  God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Julie

  Haha, hvor er i bare nogle søde smølfer 😀
  Jeg er elsker jo smølfer overalt!

  Lyder som en hyggelig weekend..

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

New In