Summer shoes I want

Easter traditions

Nu er det søndag i påskeferien og hermed påskedag. Denne dag står i traditionernes tegn i min familie. Hvert år mødes min familie på min mors side i min moster og onkels sommerhus. Aften inden påskedag maler vi på æg, som ?påskeharen? kommer og gemmer i haven mens vi sover. Næsten morgen, altså i dag, skal vi rundt i haven for at finde påskeæg. Herefter spiser vi morgenmad og bagefter påskegaver. Det er en tradition i min familie, at vi giver hinanden en lille påskegave. Der er noget jeg troede alle familier gjorde. Det er dog gået op for mig, at folk reagerer mærkeligt når jeg siger, at vi giver hinanden gaver til påske 😉

Mon I også har nogle traditioner i jeres familier omkring påske?

Jeg har i år fået en bog om Marilyn Monroe, mit største idol. Hun er så feminin og smuk. Bogen er om hendes digte, personlige notater og breve. Jeg glæder mig til at dykke ned i bogen og lære Marilyn bedre at kende og sætte mig ind i hendes tanker.

IMG_8602 IMG_8625 IMG_8642 IMG_8641 IMG_8644I må have en dejlig dag!

 

6

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Summer shoes I want