Easter traditions

Back to the old times

Smiler til det dejlige vejr! Smiler over jeg har lige har færdigskrevet den sidste tysk stil i mit liv. Det er en skøn følelse. Jeg afslutter engelsk og tysk har efter 2.g, så det ser jeg frem til.

Jeg vil lige vise jer mit nyeste køb, nemlig dette lækre instax mini 8 kamera. Jeg har haft en godt øje til det længe og nu skulle det altså være mit. Jeg har købt det i Photocare til 699.- Jeg er super glad for det, og elsker at billederne kommer ud med det samme. Det har været i brug to gange. Jeg havde det med til Amsterdam, hvor min bror tog et billede af mig foran en af kanalerne. Jeg har også taget et billeder af de mest betydningsfulde mennekser i mit liv; min mormor og morfar.

Jeg håber i har haft en dejlig dag!

IMG_2534

IMG_2539

6

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Easter traditions