My wish list

Be positive

Mit energi niveau er helt i bund for tiden. Jeg er løbet helt træt i skolen, og har ikke overskue til lektier. Vi er tæt på eksamens perioden og den sidste karaktergivning i 2.g. Det kan mærkes. Vi har lige haft en prøve i kemi og der venter sikkert flere. Det der med at lærer stadig ikke de føler de kender en godt nok til, at kunne en karakter efter et år og derfor smider en prøve.
Jeg er skadet i begge min knæ, hvilket resultater i at jeg ikke rigtig kan lave noget fysisk. Jeg får normalt min energi til dagen ved, at lave noget fysisk, som en frisk løbetur.

Puha så meget negativitet! Tid til noget positivt: Jeg bliver 19 år den 16. maj hvilket betyder, at jeg holder fødselsdag med fredag. Pigerne fra min klasse kommer til mad og en tur i byen. Det bliver så hyggeligt. Jeg har valgt temaet børnefødselsdag. Jeg synes, at det er vildt, at tænke på hvor hurtig tiden går. Inden man ser sig om er gymnasiet slut og jeg flytter til Århus. Jeg ville ønske, at jeg var 8 igen, og kunne lege rundt i haven, klatre i træer og bygge huler. Jeg synes derfor temaet var passende til på fredag 😉

Jeg håber jeres dag er lidt bedre end min! 

11216009_10206648992687164_2061432240_n

 

8

 • Katrine

  Det er også to gode uddannelser! Sygeplejeske lyder spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg skal studere enten sygeplejeske eller journalist, har ikke helt bestemt mig i nu! 🙂 I lige måde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mange tak, og i lige måde! 🙂
  Sådan nogle dage er aldrig sjove!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mange tak, det varmer!
  Trænger virkelig til ferie!! 😀
  Ej hvor sjovt, men jeg skal lige have et sabbatår først!
  Jeg skal studere til fysioterapeut, hvad med dig? 🙂

  God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh, de dage har jeg mange af for tiden! Håber du snart får en masse positiv energi igen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Lækker blog du har dig, og kender til det med energien lige nu. Går også i 2.g, og vil bare gerne have ferie nu, da jeg slet ikke har noget energi overhovedet. 🙁 <3
  Men sjov du også flytter til Århus efter 3.g, det gør jeg også! 😀
  Hvad vil du gerne studerer deroppe? 🙂
  Knus Nicoline.

  http://www.nicolinepraus.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg kan allerede mærke det hjælper!
  Mange tak Camilla, du har have en skøn aften! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sender lige en masse positive vibes i din retning – her skinner solen, Så smil og vær glad 😀 🙂

  http://camillajulie.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

My wish list