Happy Birthday

Eksamens tid

Man kan for alvor mærke nu, at eksamens tiden nævner sig! I dag har vi fået karakter i de afsluttende fag. Jeg er tilfreds med mig selv. Det fag jeg har fået laveste karakter i er netop det fag, som vi i dag har fået opgivet at vi skal til eksamen i. Skriftlig engelsk, lige hvad jeg håbet på! Jeg afslutter engelsk i år, og chancen for både at trække skriftligt og mundtlig engelsk er meget lille. Jeg er så tilfreds med at det blev skriftligt engelsk!

Jeg smutter på camping i morgen sammen med min familie. Vi skal nyde “mini-ferie” sammen. Jeg er, som skrevet før, et stort familiemenneske, så det bliver skønt! Lørdag skal min bror, Andreas og jeg holder familie fødselsdag. Det bliver hyggeligt, at have familie samlet både fra mors og fars side.

Hvad skal i lave i Kristihimmelsfart ferien?

IMG_1024

Jeg savner mit lange hår!

2

 • Katrine

  Ej hvor sjovt 😀
  Det lyder rigtig hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Guldbrandt

  Det lyder godt med din skriftlige eksamen, det skal jeg også op i 🙂
  – Jeg er på Bornholm med min kæreste hele kristihimmelfartsferien.
  – julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Happy Birthday