Eksamens tid

Happy Birthday to me

Skærmbillede 2015-05-16 kl. 11.24.45

Så kom dagen hvor jeg har fødselsdag! Jeg fylder 19 år. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg føler omkring det, at blive 19 år. Det er lidt en tam alder, synes jeg. Der sker ikke noget nyt. 18 år, man får kørekort og 20 år, er en rundt fødselsdag. 19 er bare 19.
Jeg har fået nogle skønne gaver, som jeg viser frem på bloggen senere. Jeg har blandt andet fået en Jane Kønig Lovetag halskæde og en DAY taske fra pigerne fra min klasse. Så gode veninder!
Familien kommer senere for at fejre mig, ja lidt selvglad må man godt være på sin fødselsdag. Må man ikke? Hele familien, både på mors og fars side er kun samlet få gange om året, så det bliver dejligt at ses igen!

Jeg håber I får en dejlig dag, på trods af vejret 🙂 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Eksamens tid