Going off to Sri Lanka

Home from Sri Lanka

Pyha, jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Det kan godt være, at min backpack vejede 17,9 kilogram, da jeg tog afsted, men hold op nu hvor er den blevet tung af oplevelser og indtryk. Det har været en vild rejse gennem et nyt land, en ny kultur og en kæmpe kontrast til den danske natur. Jeg har oplevet så meget på få dage. Det er umuligt, at skrive ned på et stykke papir. Jeg er blevet klogere på mig selv og hvor priviligeret os danskere er. Vi lever ikke med en evig frygt for at en 28 årig lang borgerkrig starter igen, en ny tsunami skal ramme landet eller kæmper mod den evige kamp om at få mad. Det har gjort et stort indtryk på mig, at høre den ene historie efter den anden fra lokale, der fortæller om deres afdøde familiemedlemmer, der mistede livet under tsunamien. Det er vildt og samtidligt skræmmende, at jeg kan sætte mig i en flyver og rejse fra fattigdommen. At jeg kan lægge mig under dynen i min seng, se tv eller tjekke facebook fra min Macbook, imens mennsker og dyr på den anden siden af jorden sulter og kæmper for oplevelse.

Der blev trykket på kameraet 2900 gange i løbet af rejsen, så jeg har ret groft udvalgt nogle billeder til jer af nogle af de oplevelse min familie og jeg har haft. Blandt andet været på safari, hvor vi så en masse dyr, som elefanter, vandbøfler, krokodiller, kørt tuk-tuk, været på Sea Turtle Hatchery, teplantage, oplevet flere flokke af elefanter med op til 45 elefanter, set en fritgående elefant fra 2 meter, set hvordan man laver kanel, set en skole, en børnehave og Sri Lankansk dans, spist lækkert spicy mad, set den smukkeste natur, frigående aber og køer i stakke vis, fantastiske strande, solopgange, solnedgange samt snakket med utrolig mange lokale. Jeg kunne blive ved (blinkende emoji)

IMG_9204 IMG_9249 IMG_9261 IMG_9392 IMG_9488 IMG_9744 IMG_9886 IMG_9978 IMG_0017 kopi G0072498 IMG_0119 kopi IMG_0171 kopi IMG_0202

 

Håber I har haft en dejlig sommer! 

6

 • Katrine

  Det har været en fantastisk rejse! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Holm Svarer

  Sikke nogle skønne billeder! Ser ud til i havde en skøn tur! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det var en af de mest fantastisk rejser, jeg har været på! Det kan klart anbefales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rika Edelgren

  Hvor ser der lækkert ud! Det kunne være så fedt selv at tage af sted 🙂

  http://rikaedelgren.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg kan fortælle at det er et fantastisk land, der har utrolig meget at byde på! Jeg kan kun opfordre dig til at tage til Sri Lanka 🙂
  Jeg håber du engang kommer afsted!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøøøøj hvor er jeg misundelig! Har altid gerne villet opleve Sri Lanka, og efter at have læst dit indlæg og set dine billeder, har jeg kun fået endnu mere lyst! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Going off to Sri Lanka