In my hand luggage: Rhodos

Outfit: from Rhodos

Hej skønne læsere, så jeg er hjemme fra Rhodos og starter i 3.g i morgen. Skriger indvendig af begejstring. Jeg ser frem til et år med fart på. Et år med vilde fester, hårde skoleuge, SRP og studenterugen.
Jeg vil lige vise jer til outfit fra Rhodos. Det her været en sindssygt vild uge, med sol, fantastisk mennesker, har lært så mange skønne mennesker, at kende som vi har festet i gennem sammen. Ferien vil nok mest blive husket for masser sprøde drinks iblandet lidt for meget vodka og masser grin og latter. Vi havde egentlig regnet med, at det ville blive en stille og rolig uge med få pubs, hvor man kunne fyre den af. Da vi lander finder vi hurtigt ud af, at Rhodos by, som vi bor i, er party stedet for svensker. En hel gade fyldt med pubs og diskoteker. “Bar-street” som det hedder – utroligt opfindsomt (blinkende emoji)

IMG_0418 IMG_0413Playsuiten er fra et italiensk marked, men jeg har fundet en lignede her

Jeg håber I har haft en skøn sommerferie!

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

In my hand luggage: Rhodos