All in black

New in: Bag

Jeg har længe drømt om en lædertaske, som jeg blandt andet kan bruge som skoletaske. Endelig fandt jeg en! Denne lædertaske er købt på Sri Lanka, men nedeunder har jeg fundet en lignende, eller i hvert fald, så tæt jeg kunne komme på tasken fra Nelly.com. Tasken er fundet på et marked, så derfor har den ikke noget kendt mærke.

Jeg har allerede brugt den nogen gange, som skoletaske her i 3.g, og jeg glæder mig til rigtig at få gang i den. Tasken passer så fint i min lille 60’er, 70’er verden, som jeg har det med at leve i. Jeg er vild med stilen fra da mor var barn og ærgre mig til tider over, at jeg ikke blev født i stedet for min mor. Jeg er fan af udtrykkene “knæhøjt krase” og “bred ymer”. Jeg burde tage udtrykkene mere til mig. (blikende emoji)
IMG_0548 IMG_0549 IMG_0550

// Lignende her

Hvad synes i om tasken? 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

All in black