New in: Bag

Fejring af 3. års dag med running sushi

I går var E og jeg ude for, at fejre vores tre års dag. Vi fik, som overskriften fortæller, running sushi hos Josi Sushi i Kolding City. Det var helt vildt hygget og det smagte lækkert. Det kan helt klart anbefales, selvom man ikke spise fisk som mig, men stadig elsker sushi (blinkende emojl).

At være sammen med den samme fyr i 3 år for mig til, at tænke over hvor hurtig tiden egentlig går. Tre år siden jeg startede på efterskole, tre år siden jeg mødte E, og om 14 dage tre år siden jeg blev kærester med E. Der er sket så meget på de år. Vi har udviklet så meget. Vi har været igennem så meget, både godt og skidt. Være uenige om en masse ting, men vi er stadig hinandens bedste venner, klipper og kærester.

Jeg vil lige vise jer mit outfit fra i går. Jeg havde en kjole på fra Forever21, som kan købes her i en mørkere grå nuance. Mine sko er fra Pieces og kan købes her, hvor de lige nu kun koster 89.95 kr. Min halskæde er fra Jane Kønig, og kan købes her.
IMG_0552 IMG_0554Jeg håber I har haft en dejlig weekend! 

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

New in: Bag