Happy Lips fra blistex

Søndags citat

Jeg vil starte noget nyt her på bloggen, nemlig søndags citat som kommer på bloggen hver søndag. Jeg er vild med citater, og det hænger da også et par stykke rundt om i vores hjem. Med søndagscitat, vil jeg beskrive min seneste uge. Mine tanker og følelser. Citat er så små og fine, men beskriver ofte en helt masse på ganske få ord.

Søndags citat er:
i_know_i'm_lost._but-108768Originale billede her

Dette er søndags citat, ganske enkekt, fordi jeg har haft den dejligeste weekend sammen med E. Vi har været alene hjemme, så det har fået fuld gas med kæreste-hygge! Vi har sovet i stuen på en hjemmelavet madras, spist pizza, set “Vild med dans” og “Voice Junior” spist med to fra vores efterskole og været i biografen og set “Inderst inde”. Det er en fantastisk film, som jeg helt klart kan anbefale. Det er en af de sødeste og bedste Disney film, jeg længe har set!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Happy Lips fra blistex