My weekend

Outfit of the day

IMG_1015 IMG_1005 IMG_1111 IMG_1177 IMG_1126

Kjole fra Jacqueline de Yong // Strik fra Sisters Point  // Knæstrømper fra Primark // Sko fra Shoe Design

Hej med jer! Så er det mandag, og det betyder, at en ny uge er i gang. Jeg har aldrig ret meget energi om mandagen. Jeg ville ønske, at jeg var den type der vågnede mandag morgen fuld af energi, men sådan bliver det nok aldrig. Jeg kom alligevel ud og fik taget lidt billeder. Temperaturen er heldigvis til den gode side i dag, så jeg er hoppet i en kjole dog med en strik og knæstrømper til. For første gang har jeg iført mig disse sko, da jeg har bøvlet med, at de gnavede en del i starten.
Jeg er vild med efteråret og især hvor solen vælger at titte lidt frem. Det bedste ved efteråret er nok lange gåture i skoven, bladene på træerne der ændre farve, varm kakao eller chai-latte, hygge med film under et tæppe.

I må have en dejlig aften!

6

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

My weekend