Walking in the woods

Søndags citat

Så blev det søndag igen, og endnu en dejlig uge er overstået. Jeg har lavet projekt i skolen, som blev afsluttet i fredags med en fremlæggelse. Min veninde Julie og jeg, havde om McDonald’s. Om hvordan kan det påvirke og skade kroppen, hvis man indtager det i en større mængde. Det har været et sindssygt spændende emne, som har fået mig til, at tænke en ekstra gang, næste gang jeg spiser fastfood.
Min weekend er blevet brugt på gymnasie fest og weekend besøg i Århus. Det var en tema-fest, hvor min klasse skulle være nørder. Det er så sjovt og vi levede os virkelig ind i rollen med seler, ternede skjorte og briller. I går tog jeg hjem til min veninde, Nana, i Århus, som jeg ser alt for lidt! Vi har shoppet og set på stjerne og ønsket til stjerneskud. Jeg er vild med en stjerneklar nat, solopgang og solnedgang eller bare generelt en smuk natur. Det sætter tanker igang hos mig, tanker om livet.
I dag var vi til mega kub på godsbanen i Århus. Det er et stort loppemarker med tøj-salg. Det første indendørs second hand arrangement i Aarhus, som startede for 11 år siden. Jeg fandt nogen rigtig fine ting, som jeg vil vise på bloggen i den kommende uge, så hold øje (blinkende emoji)

12067970_10207820587776309_1302425523_n

Citatet i dag er “I love the morning without an alarm”. Det har været så dejligt bare, at kunne sove ud i dag sammen med N. Jeg nyder de morger, hvor jeg ikke skal op klokken 07.00 for at passe skolen. Jeg kan godt lide, at have tid om morgen, drikke en kop the og vågnede stille og roligt.

12081014_10207820568415825_913950848_n

Jeg håber I har haft en dejlig weekend!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Walking in the woods