I want to wear

Finally holiday!

Jeg har ventet længe på denne her efterårs-ferie. En uges ferie i selvskab med min familie. Vi smutter i sommerhus på søndag til Skagen. Jeg ser frem til nogle dage, hvor man kan koble af og komme helt ned i gear. Jeg synes, at skolen er ved, at være hård og den kræver enormt meget tid. En tid, som jeg ikke føler, at jeg har lige pt Jeg glæder mig, at finde denne tid i min efterårsferie. Tiden til at være sammen med min familie og ikke skulle tænke på skolen.

Jeg skal, som sagt, i sommerhus fra søndag til fredag, men udover det skal jeg være sammen med E og til ECCO Walkathon. E kommer her om ganske få timer. Han skal lige have overstået en eksamen, krydser fingre! I morgen skal vi gå 10 kilometer, sammen med Julie, til ECCO Walkathon. ECCO donerer 7,50 kr. pr. kilometer hver deltager går. Pengene går til Hjerteforeningen og SOS Børnebyerne. Jeg synes, at det en er fantastisk måde, at støtte,give et bidrag og samtidligt få motion ved, at gå 10 kilometer.
Er der andre der skal til ECCO Walkathon?

12084244_10207845196391509_1632520913_n

Jeg håber I får en kanon ferie, til jer der har ferie! 

4

 • Katrine

  Det var i hvert fald en god måde at få motion, lidt kvalitetstid med min veninde og hjælpe et godt formål
  Du må også have en dejlig ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har heller aldrig hørt om ECCO Walkathon, men har en ven der lige har været på 24 timers løb hvor kilometerne også blev vekslet til støtte, overvejer det helt klart 🙂
  Jeg håber du får en god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det havde jeg heller ikke selv før, min veninde Julie, spurgte om jeg ville med 🙂
  Mange tak, og i lige måde hvis du har ferie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig hørt om ECCO Walkathon, men det lyder fedt 🙂 du må have en god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I want to wear