Søndags citat

Youtuber og Bean Boozled Challenge

Jeg har taget hul på et helt nyt kapitel; jeg er nemlig blevet Youtuber. Oh god, det vildt. Jeg har startet en kanal sammen med min veninde Julie. Vi vil lave videoer sammen, men også individelle videoer. Jeg glæder mig helt vildt meget til, at komme rigtig igen i dette helt nye univers. Jeg glæder mig til, at se hvad det kan bringe. Jeg vil lave mange forskellige videoer, blandt andet beauty og mode relaterede videoer, kreative og DIY inspirerende videoer. Jeg vil derudover lave videoer hvordan det er, at være mig.

Fotografi den 26-10-15 kl. 16.04

Det første video på kanalen Katrine og Julie, er den berømte Bean Boozled Challenge fra Jelly Beans. Challengen går ud på, at man har to Jelly bean, som ligner hinanden, men smager forskelligt. Den ene smager for eksempel af sure sokker og den anden af tutti frutti. Man vinder ved, at have spist eller slugt flest Jelly Bean. Tro mig nogen af dem smager virkelig dårligt!

Se videoen her:

Jeg håber I vil følge med på vores kanal og subscribe! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Søndags citat