Youtuber og Bean Boozled Challenge

En stille uge på bloggen

Det er ved, at være længe siden, at jeg har været aktiv på bloggen. Det har været en utrolig stresset uge med arbejde, afleveringer og to prøver, da vi får karakterer i morgen (Spændt emoji). I torsdags gik dagen med demonstration mod den nye finanslov, som Venstre har fremlagt. I den nye finanslov skal der spares 8,7 milliarder på uddannelse, både på gymnasier og videregående uddannelse. På min gymnasium stemte vi for undervisningsnedlæggelse, og resultatet blev et klart ja! Vi blokerede læreværelses, så lærerne ikke kunne undervise os. Klokken 13 tog 200-300 elever fra skolen bussen mod Århus til den store demonstration, som I sikkert har set i forskellige medier.

Det var en vild oplevelse, da det var min demonstration. Så mange mennesker, der kæmper for det samme. “Når man står sammen, kan man flytte bjerge”. Jeg er sikker på, at Venstre og den nye regering har fået noget at tænke over!

Senere i dag, skal jeg til gammel elevdag på min efterskole og senere til elevfest. Det bliver så sjovt, at feste sammen igen, som gik vi på efterskole. Jeg savner efterskolen hver dag, så det bliver godt, at se skolen og vennerne igen!

IMG_0817

Kan I have en skøn weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Youtuber og Bean Boozled Challenge