Cover fra Caseapp

Søndags citat

Det er nok ikke gået mange øjne fordi, at sneen er ved, at dække vores land med det fineste vattæppe. Det er så hyggeligt. Jeg elsker sne på alle måder. Jeg er så småt ved, at komme i julestemning og har allerede set “Ludvig og julemanden”. Jeg har alle julekalender. Det er så hyggeligt og man kommer virkelig i julestemning. Sneen er bare prikken over i’et.

Citatet i denne uge er derfor:

Skærmbillede 2015-11-22 kl. 12.29.04

Jeg tror næsten kun, at det er Olaf fra “Frost” der elsker sne højere end mig! Man har lov til, at drikke en helt forfærdelig meget chai-the og varm chokolade, rende rundt i en kæmpe sweater og bare hygge! Uhh jeg glæder mig til december. Så skal der kælkes!
Er jeg den eneste der har det sådan her?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Cover fra Caseapp