Søndags citat

Først søndag i advent

Hej alle, rigtig glædelig første søndag i advent! Nu er nedtællingen til julen endelig rigtig i gang. Jeg har julet i dag, eller faktisk hele weekenden. I fredags var til Lukas Graham koncert med min veninde Mia. Det er super fedt. Han er, efter min mening, en af de kunsterne, som næsten synger bedre live. Det var i hvert fald gang i festen i Vejle i fredags. Jeg har haft fornøjelsen af, at have hørt ham to gange; i Vejle og i Århus!

I lørdags var jeg sammen med en håndfuld piger fra min efterskole. Vi julehyggede, bagte pebernødder og brunkager, så “Jesus og Josefine” og bare grinede som vi plejer. Jeg elsker, at være sammen med min efterskole. Det har jeg vidst også nævnt et par gange efterskole (blinkende emoji). Jeg er lige pt i gang med den tredje julekalender i år. Jeg har indtil set “Ludvig og julemanden”, “Pyrus – Alletiders eventyr” og i skrivende stund er jeg i gang med “Mikkel og guldkortet”. Det helt rigtig måde, at komme i julestemning i er ved at se en masse julekalendere.

I kan se mit advents lys her:

IMG_1509 IMG_1510 IMG_1508 IMG_1507

Knus Katrine!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Søndags citat