Først søndag i advent

Glimmer og glitter kjoler

Skærmbillede 2015-11-30 kl. 17.41.43

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her

Så er der igen lidt inspiration til jer! Denne gang handler det om kjoler til nytår eller en anden festlig lejlighed. Den først kjole og kjole nummer 5 er lige nu på tilbud med 50 procent, så de koster begge 174 kroner. Skulle den først kjole mon være nytårskjolen i år, selvom jeg lige har købt en (Blinkende emoji). Den anden kjole er også på tilbud – 70%. Der er godt tilbud på Nelly, så hold øje! Jeg er vild med glimmer og glitter til nytår. Hvis man kunne skifte kjole 6 gange i løbet af aftenen og natten havde jeg gjort det, haha. Kombinationen af glimmer og en kjole bliver bare ikke bedre.

Rigtig god aften!

9

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Først søndag i advent