Mit crush!

Galla anno 2015

Så er der lidt billeder fra min galla i fredags på bloggen. Det var en fantastisk aften, hvor man kunne få lov til, at være lidt fin. Jeg synes, at det fungerede rigtig godt med min lysekjole, som jeg før jeg vist jer her. Kjolen er fra Nelly.com, og kan købes her til 650 kroner. Mit hår er krøllet og flettet. Vi fik lækker mad og lidt for meget vin. Vi fik danset og fejret, at vi er forhåbenligt er studenter til sommer. Ihh hvor jeg glæder mig. Jeg er lige nu i gang med den støreste opgave i gymnasiet, nemlig SRP. Snart er det jul, snart er det sommer. Studenteruge kommer tættere og tættere på! Det er vildt så hurtig de her tre år er gået.
Men alt i alt havde jeg en skøn aften sammen med mine venner og veninder fra klassen og skolen. Det bliver er kort indlæg i dag, da jeg skal videre med SRP skrivning.

IMG_1519 IMG_1531

IMG_1544 IMG_1553 (1)

Rigtig dejlig 9. december til jer!

6

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mit crush!