Galla anno 2015

Nytårsforsæt

Uhh så er timen kommet, hvor man skal i tankeboks og finde et nytårsforsæt. Jeg har et lidt andet nytårsforsæt i år. Jeg plejer at hoppe med på vognen med, at skulle leve sundere, dyrke mere motion, arbejde mindre, have mere tid til det vigtige eller leve i nuet. Næste år vil jeg koncentrere og fokuserer mere på det i sidder og læser lige nu – nemlig min blog. Jeg holder virkelig af at blogge. Jeg kan godt lide at formidle mine holdninger og fashion ud til jer, som vil læse med. Det betyder så pokkers meget for mig, at folk gider læse mine indlæg og bruge tid på at kommenterer det. Mange tak!
Jeg vil ligge mere vægt på, at få blogget en hel dag mere. Mit mål eller nytårsforsæt er at få bloggen 4 dage om ugen. Jeg vil også bruge mere tid på Youtube. Jeg har haft en masse problemer, så jeg ikke har kunne filme og redigerer videoer. Det skulle gerne være faldet på plads efter nytåret.

nytårsforsæt1

http://www.bodyman.dk/shop/cms-detvanligenytårsforsæt.html

Jeg vil super gerne hører jeres nytårsforsæt, hvis I vil dele dem med bloggen? (Blinkende emojl)

4

 • Katrine

  Åhh det er jeg glad for at hører!
  Det lyder også som et skønt nytårsforsæt 🙂

  Rigtig god jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kristensen

  Så har du fået en ny følger Tror mit nytårs forsæt bliver at leve lidt sundere og begynde i fitness før arbejde Sidste år var det at løsrive mig og det synes jeg at jeg har klaret okay

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Kirsten,
  Tak for din søde kommentarer. Jeg glæder mig til, at lave en masse fedt næste år 🙂
  Det er sådan jeg også have haft det de forrige år. Nu skal man bare træne og spise sundt – når jeg vågner den 1 jan, spiser jeg McD som det første og mit nytårsforsæt er ødelagt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Thulesen

  Sikke et dejlig nytårsforsæt – Glæder mig til at se meget mere til dig i det nye år så!

  Jeg er så dårlig til nytårs forsæt, det altid sådan noget med spis sundere også holder jeg det en uge, maks 2! haha

  God jul
  Kærlig Hilsen Kirsten
  http://shitithoughtaboutyouagain.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Galla anno 2015