Nytårsforsæt

Christmas wishes

Skærmbillede 2015-12-14 kl. 23.11.33

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her //6. her // 7. her // 8. her // 9. her

Så er der kun en uge til jul, og jeg vil lige vise jer lidt af mine ønsker. Jeg er midt i min SRP og synes virkelig tiden er gået hurtig. Jeg er desværre ikke rigtig er i julestemning, fordi opgaven tager en del tid..
Min største ønske er et Canon s120 kompaktkamera. Det er perfekt til vlogs, som jeg har planer om, at starte på efter nytår. I mit sidste indlæg, som I kan læse her, har jeg skrevet om mit nytårsforsæt, som indkluderer bloggen og youtubekanalen. Jeg glæder mig helt vildt til, at komme i gang! Derudover ønsker jeg mig det populære sæt undertøj fra Calvin Klein. Uhh jeg håber virkelig det ligger under juletræet den 24! En anden gave jeg håber på, er billetter til Mick Øgendahl’s nye show “Festen”. Jeg elsker elsker elsker comedy og har efterhånden set en del show live. Kristine Sloht, som BTW er mit største idol indenfor youtuber verden, har udgivet en bog, som også står på min  højt på min ønskeseddel.

Jeg håber I har det skønt!

8

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nytårsforsæt