Christmas wishes

Gode råd: Sådan holder du nytårsforsættet/andre mål i livet

Træf en beslutning, som du har udskudt længe
Beslut dig for at nu, er det nu! Drop tanken om at ?Jeg kan nok ikke?. Indstil dig på, at du holder aftaler med dig selv, at du fortjener dette og at det nu er din tur. Det er dit liv, du har ret og magt til at tage dig af dit eget liv.

Hvad vil det betyde for dig, at nå dit hovedmål
Spørg dig selv om hvad der ville betyde for dig. Bliv ved med det til du har nået dit mål. Det er nemlig selve motivationen.

Vær amtiøs, men ikke urealistisk
Start heller i det mindre og byg opad. Sæt delmål. På den måde bliver du stolt af dig selv, i stedet for at føle dig som en fiasko.

Mind dig selv om målet
Sæt for eksempel post-it sedler op, skriv det i din kalender, mail dig selv.

Hvis du løser små problemer får du aldrig store problemer
Hvid du får et tilbagefald, så kom hurtigt op på hesten igen. Selv med den allermindste positive handling. Måske bliver du lidt forsinket i at nå dit mål, men du er stadig på vej.

Hold målet for dig selv
Alt for ofte fortæller vi vidt og bredt om vores mål og drømme. Vi lever efter ros og andekendelse. Men hver gang du fortæller andre om dine mål bruger du energi. En energi som du skulle bruge på dig selv. Prøv i stedet at holde målenene i dig selv, og overrask så alle når du stå i mål.

Klap dig selv på skulderen.
Ros dig selv dagligt og opstil gerne en belønning når du er nået forskellige delmål undervejs. Det kan være en tur i biografen.

Hold fast
Hjernen vil fortælle dig, at det gamle var bedst, eller i hvert fald mere behageligt. Hjernen er som et spor. De gamle vaner vil bare følge sporet. Det kræver et spor, hvis man skal lægge sine vaner om. Det gamle mønster føltes  mere trygt. Hold fast i dit mål, selvom det kan være hårdt.

nytårsforsæt1

http://www.bodyman.dk/shop/cms-detvanligenytårsforsæt.html

Jeg har skrevet om mit nytårsforsæt her. Jeg håber I kan bruge mine råd og rigtig glædelig 21 december!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Christmas wishes