Sparetips: Kultur og selvforkælelse

Outfit inspiration

For at par dage siden opdagede jeg hjemmesiden Evastockholm.dk. Det er en skam, at jeg ikke har opdaget den før for Evastockholm.dk  har virkelig nogle sprøde sager. De har mange forskellige mærker, og nogen som man i forvejen kender til. Det er mærker som Vero Moda, Only, OBJECT og PIECES og mange flere. Priserne er ikke i den høje ende og kvaliteten er i top – win win! Jeg har fundet lidt lækre ting fra hjemmesider til jer. Jeg køber selv noget hjem i nærmeste fremtid. Jeg skal bare lige have besluttet mig for hvad der skal bestilles hjem (blinkende emoji).

Skærmbillede 2016-02-04 kl. 16.18.28

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sparetips: Kultur og selvforkælelse