Vlog: Eksklusion til København

Kurophold med Spa Tours

Hej venner! Så er jeg kommet hjem fra en skøn ferie til Tenerife med Emil. Desværre var vejret ikke helt med os, men vi har spist is, slappet af og ikke mindst holdt ferie. Det har virkelig være tiltrængt med en uge, hvor man har kunne koble af og slå hjernen fra. Da vejret ikke helt var med os, er jeg allerede gået i gang med se et på nye destinationer, hvor solen forhåbentligt skinner mere! Jeg har lidt planer om, at tage af sted med Emil og et vennepar fra efterskolen. Det kunne være super hyggeligt.

Jeg faldt over hjemmesiden Spa-Tours.dk. Det er rejser til Europa, hvor formålet afslapning i form af kurophold og wellness. Spa Tours arrangerer flere gange om året grupperejser til forskellige destinationer i Europa, som passer perfekt til mit ønske om, at opleve verden eller bare Europa med Emil, Nelli og Martin. Det lyder virkelig lækkert med et kurophold til udlandet. Hvis man vil forkæle sig selv og sin krop, synes jeg dette lyder virkelig interessant. Opholdet starter med et lægetjek, hvor et kurprogram bliver tilrettelagt for dig og din krop. Derudover vil der være dagligt være behandlinger og man vil forhåbentligt komme tilbage til hverdagen med fornyede kræfter. Det ville være en lækker afslutning på 3.g og en god start på sommerferien (blinkende emoij)

I kan læse mere om grupperejserne her: Grupperejser

Se lige hvor lækkert det ser ud!

a_rosa_travemunde_spatours_5 a_rosa_travemunde_spatours_8 a_rosa_travemunde_spatours_15 a_rosa_travemunde_spatours_2

Skærmbillede 2016-02-22 kl. 12.01.47

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vlog: Eksklusion til København