Video: Første del af Tenerife vlog

New in: Shoes

Hej venner, så blev det endelig fredag! Jeg synes virkelig, at denne her uge har været lang og trættende. I næste uge venter terminsprøver, så det er ikke meget bedre. Denne weekenden skal bruges på, at lade ny energi op, eller i dag skal i hvert fald. Det er længe siden, at jeg ikke har haft planer en fredag. I dag tror jeg, at det bliver en aften på sofaen med dynen, lidt snoller og X-factor. I morgen skal jeg på arbejde og videre til 18 års fødselsdag hos min veninde Mia. Det bliver så sjovt. En del af mine venner fra efterskolen kommer, så jeg glæder mig

I dag har lige været til Bianco lagersalg. Hvor man kunne spare op til 80% på deres sko. Jeg købte to par sko, men tror jeg lige vil vise det ene par. Jeg gav 150 kroner for dem, og de havde kostet 799 kroner, win win. Jeg har aldrig haft spidse sko før, så jeg glæder mig til at se om jeg får dem brugt (blinkende emoji).

IMG_2033 IMG_2035 IMG_2036
God weekend til jer alle sammen!

4

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Video: Første del af Tenerife vlog