New in: Shoes

Tasker fra NEYE

Åhhh hvor jeg bare elsker tasker. De fleste piger elsker sko, og kan ikke få nok af dem. Sådan har jeg det med tasker. Jeg har ikke engang et tal på hvor mange jeg har, og jeg køber tit nye hjem. Jeg kigger efter tasker hele tiden, på nettet og i butikker. Tasken er jo et fantastisk accessories, som faktisk har et formål. Det er for mit  vedkommende vigtigt, at min hverdagstaske er temmelig stor og rummelig. Da der skal være plads til blandt andet telefon, kamera, lidt beauty.  Jeg har siddet og kigget lidt på NEYE, som I kan se her . Jeg har fundet nogen frem fra Aura, både en bæltetaske, shopper og en pung. Jeg kunne godt selv bruge en ny shopper, som nummer 1 eller 2, hvor min computer også kan være i. Jeg synes, at disse tasker er to super fine bud!

Skærmbillede 2016-02-27 kl. 21.19.29

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6.her

Rigtig god dag!

Skærmbillede 2016-02-22 kl. 12.01.47

4

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

New in: Shoes