Ting gemt på Facebook

Forårsfornemmelser

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 16.03.54

Man kan da næsten ikke end at blive glad, når man kigger ud på vinduet i dag! Sol skinner og temperaturer er endelig på vej op. Dagens træning med Fit.nu er overstået. Jeg tror, at jeg vil lave et indlæg omkring det senere, måske i morgen. Men helt kort Fit.nu er et 90 dage lang træningsprogram, som jeg er startet på sammen med min mor. I morgen har jeg weekend hvilket betyder, at denne omgang terminsprøver er overstået. Det vil faktisk sige, at jeg er færdig med terminsprøver for resten af mit liv i morgen. Hæhæ, det er lidt skørt at tænke på. Om 2 måneder og 10 dage kender jeg mine eksamen for 3.g, og om 3 måneder og 15 dage står jeg med mit eksamensbevis og den røde studenterhue på hovedet. Ihh hvor jeg glæder mig og 3 år er virkelig fløjet afsted! #hueisigte

Det, som jeg egentlig bare vil sige med dette indlæg er, at i dag er en god dag. Humøret er oppe og solen skinner. Jeg har haft nogen lidt øv dage. Energiniveauet har været lavt, og jeg har følt mig halv syg. Men i dag er jeg glad og kan mærke, at det gode humør er ved, at vende tilbage (blinkende emoji.).

Ha’ en dejlig aften!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ting gemt på Facebook