Forårsfornemmelser

Mit træningsprogram – Fit.nu

Jeg er, som skrevet i et tidligere indlæg, som I kan læse her, startet på et træningsprogram i 90 dage. Det hedder Fit.nu. Det er en kombination af gennemtestet og yderst effektiv allround hjemmetræning og sund kost. Programmet er baseret på træning hver anden dag. Det indeholder ni forskellige træningspas. Træningspassene varer cirka 40 min. Cardio 1 + 2, Pump Tabata, Cardio, Core & Abs 1 + 2, Pump Isometrisk, Plyometrisk 1 + 2 samt Endurance indeholder en lange række forskellige øvelser, der gør at man kommer hele kroppen rundt, som jeg er vild med.

7~tilbud

Man kan træne foran fjernsynet, computeren, mobilen eller en tablet. Fit.Nu-boksen koster 399 kroner og indeholder 100 dages medlemskab af Fit.Nu, som har fuld online adgang til alle træningsprogrammer, komplet 90-dages kostplan, test/måling, forum og kostvejledning/artikler. Boksen indeholder også 3 trænings-DVD’er, målebånd, træningstube samt kost- og ernæringsbog.

Skærmbillede 2015-03-26 kl. 10.55.35

Jeg vil se om jeg kan gennemfører dette træningsprogram sammen med min mor. Vi har været i gang i en lille uge. Jeg synes, at gør det lidt sjovere, at man kan stå hjemme i køkkenet og træne. Jeg gør ikke dette for at tabe mig, men jeg vil virkelig gerne i form og få mere markeret muskler. Vi føler dog ikke madplanen, da vi gerne vil være lidt “frie” og mere spise hvad vi vil. Også kan jeg simplethen bare ikke holde mig for søde sager og kun spise sundt mad i 3 måneder (blikende emoji.)

Det her er ikke et sponsoreret indlæg, men jeg vil gerne have lidt mere sundhed ind over bloggen. Rigtig god weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Forårsfornemmelser