Den perfekte gave

Kasser i indretningen

Jeg har de sidste par dage besøgt min bror i Århus. Han er lige flyttet fra kollegie til en lækker lille lejlighed. Jeg er simpelthen så misundelig. Jeg vil også gerne have min egen lille lejlighed, som jeg kan gå og indrette. Jeg glæder mig så meget til selv at flytte hjemmefra. Jeg føler mig klar til, at starte mit eget liv i Århus – opbygge nye venskaber og starte på studie. Jeg har siden, jeg kom hjem fra min bror kigget ret meget på boligindretning. Jeg er faldet over træ kasser brugt i indretningen. Det ser da bare så lækkert ud! Man kan stable og indrette dem lige som man vil, enten som rumdeler eller som reol. Man kan male dem eller lade dem stå i den rå træfarve. Jeg er vild med det!

Jeg har fundet lidt inspiration rundt omkring på nettet

how-to-style-wooden-crates2 trækasser_reol how-to-style-wooden-crates0 Blog-Bettina-Holst-Bosch-DIY-rumdeler-11 04_reol_af_oelkasser

Jeg håber, at I får en dejlig aften!

4

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den perfekte gave