Video: TMI Tag

Summer tops

Det er mandag, det er ferie, det er sommerhus! Jeg har ligget på sofaen med dynen stort set hele dagen. Set youtube videoer og planlagt blogsindlægs. Husk at tjekke min egen youtube kanal ud – Katrine og Julie.
Yaaay, det er endelig ved at blive forår. Jeg har dog lige set i TV2 vejret, at det regner i dag for første gang i 13 dage, øv! Lad solen komme tilbage. Jeg drømmer mig derfor væk til lettere tøj og lækre toppe. Jeg har fundet ni sprøde toppe på ASOS.com, og jeg kunne godt bruge dem alle sammen i min garderobe. Jeg synes, at de er super fine enten til shorts eller for eksempel Levis 501 jeans her til foråret. Hvis min SU pung var lidt større havde jeg købt alle disse toppe og t-shirst hjem. Jeg må dog indrømme, at 2, 4, 5, 7 og 8 må være mine favoritter (blinkende emoji).

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 17.49.14

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her

6

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Video: TMI Tag