Summer tops

Boligindretning: Puder

Heej venner!
Som jeg har skrevet om i et tidligere indlæg, så er jeg så småt begyndt at kigge på boligindretning. Det kan enten være i boligmagasiner, rundt på nettet eller når jeg er hjemme hos folk. Jeg har skrevet i et andet indlæg, at jeg er blevet ret glad for træ kasser brugt i indretningen. Det giver et super råt og fint look. De kan styles som man vil – enten som hylder, reol eller rumdeler. Jeg er vild med det!
I dag skal der handle mere om puder og pudebetræk. Jeg elsker puder, enten til at sidde op af eller som en del af indretningen. Vores hjem er fyldt med puder, og jeg synes det giver en hyggelig stemning. Jeg er faldet over hjemmesiden www.fjerrenseriet.dk, som sælger super fine sofapuder. Jeg har fundet lidt forskellige frem til jer. Nogen klassiske puder, men også noget som kan indføje lidt farve og sjov til et rum.

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.21.29

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her 
6. her // 7. her // 8. her // 9. her // 10. her

Jeg er selv helt vild med nummer 5, 6 og 8. Hvilken pude er jeres farvorit? 

Skærmbillede 2016-02-22 kl. 12.01.47

4

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Summer tops