Gæsteblogger: Hvorfor poste billeder af sin mad på Instagram?

Get ready for summer!

Nogen af det vigtigste for mig, når jeg skal finde motivation til træning er lækkert sportstøj! Jeg er blevet vild med pink eller lyserød for tiden. Det er faktisk lidt forfærdeligt. Jeg har aldrig rigtig været sådan en pige hvor alt skulle være lyserødt eller pink. Tøj, værelset, neglelak, sko o.s.v. Men sådan har jeg det åbenbart med sportstøj lige nu. Det er frisk og lækkert her til sommer, hvor solen endelig rigtig skinner fra en skyfri himmel. Lad os krydse fingre for at holder til studenter ugen (Blinkende emoji).

Boozt.com har lige nu mellem 25 og 30 procent på det meste af deres sportstøj. Jeg har været forbi hjemmesiden og sammensat en lille collage til jer med et sportstøj i lyserødt. Det er måske lidt overdrevet, hvis man samler et helt sæt og har det hele på en gang. Men jeg er helt vild med fx skoene og t-shirten passer sammen. Eller t-shirten og vindjakker passer sammen.

Skærmbillede 2016-05-05 kl. 15.14.26

1 her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6.her

Jeg håber I får i skøn dag og nyder solen!

Denne indlæg indholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gæsteblogger: Hvorfor poste billeder af sin mad på Instagram?