Get ready for summer!

Mine fødselsdagsønsker

Det er vist på tiden, at der sker noget herinde igen! Jeg har haft så travlt med skolen, 3 jobs, venner og familien. Jeg har haft brug for, at lukke ned for de ting, som har været muligt, at lukke ned i en periode. Det har betydet, at bloggen har stået stille lidt tid. Jeg har fået overskud og mere energi igen, og er klar med en masse fede indlægs til jer!

Jeg er så hammer heldig, at det er 20 år siden, at jeg blev født på mandag. Jeg kan derfor fejre min 20 års fødselsdag, og jeg glæder mig! Jeg elsker, at have fødselsdag og kan aldrig sove om natte optil. Jeg er altid så spændt, som da jeg var barn, og lå og ventede på at mine forældre og bror skulle komme ind om morgen med sang og flag, og vækkede mig. Jeg skal holde fødselsdag for familien om søndag, og pigerne kommer til hjemmelavede pizza, på min fødselsdag, mandag. Jeg elsker mig, at til have familie samlet omkring mig. Jeg har i anledning af min fødselsdag samlet en lille collage med nogen af mine ønsker. Listen er lang i år, så jeg har fundet seks lidt forskellige ønsker.

Skærmbillede 2016-05-13 kl. 17.29.02

1.  Mascara Extension Sort (Kan købes her) // 2. Backpacker tasker til USA (Kan købes her) // 3. Et bælte (Kan købes her) // 4. Bogen NU af Marie Jedig (Kan købes her)
// 5.Cross over back i en lys farve, mellem stor størrelse (Kan købes her) // 6. Sejlersko i brun læder (Kan købes her) // 7. Jelling Musik Festival Billet, eller penge dertil da billetten er købt (blikende emoji)

Jeg håber at, I får en pisse fed weekend!

3

  • Jeg gad utroligt god læse Marie Jedig’s bog – Har hørt meget godt om den <3
    Jeg har selv mascaren og er rigtig glad for den.
    Rigtig fine ønsker!
    Knus 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Mange tak Frederikke!
    Jeg håber virkelig også, at jeg får mange af dem 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke nogen fine ønsker 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Get ready for summer!