Mine fødselsdagsønsker

Læseferien er hermed skudt i gang!

Det er mandag, og jeg ligger hjemme i min seng. Endelig har jeg fået læseferie, tid til at forberede eksamen, og få styr på 3. års skolearbejde. Det er så mærkelig ikke, at skulle op i skole, ikke skulle møde klokken 08.00 og have fri klokken 15.00. Det mærkeligste er dog ikke, at skulle sige godmorgen til ens klasse hverdag. Tre år er gået, og nu skal vi alle sammen videre. Ud og opleve verden, og jeg glæder mig. Jeg er spændt og nervøs, når jeg om 131 dage sidder i et fly mod USA med Julie. Jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk, men også udfoldende rejse. Nu skal vi klare alt selv, finde mad, hotel og bus mellem de forskellige byer. Men jeg glæder mig!

Skærmbillede 2016-05-23 kl. 11.17.14

Den sidste aflevering er afleveret, og i morgen begynder den første eksamen. Den står på dansk skriftligt, fredag hedder den matematik og næste mandag biologi. Jeg er super nervøs for mine eksaminer, både de skriftlige og mundtlige. Det er nu man skal vise hvad man har lært på 3 år. Nu man skal vise, at man godt kan! Jeg krydser alt hvad jeg har for, at det skal gå godt, og vil vende tilbage til min eksamens læsning nu..

Vi ses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mine fødselsdagsønsker