Læseferien er hermed skudt i gang!

Just ordered

Hej alle sammen!

Jeg har endelig fundet min studenterfest, efter virkelig lang tid søgen på nettet og i diverse butikker. Jeg har fundet en hvid blonde kjole på Bubbleroom.dk. En hjemmeside, som jeg aldrig har brugt før, men som jeg virkelig skal til at bruge mere. Wow, nogen lækre ting! Derudover besluttede jeg også, at købe en anden kjole hjem. Den er købt på Asos.com. Jeg synes at, den ville være super fin, nu hvor jeg bliver rød student. Jeg glæder mig virkelig meget til de kommer hjem. Så mangler jeg bare, at beslutte hvilken en jeg skal have på den dag jeg får huen på, og til dimension (blinkende emoji).

Skærmbillede 2016-05-26 kl. 18.31.50

Den første kjole kan købes her, og koster 499.-, 269.-
Den anden kjole kan købes her, og koster 304.35.-

3

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Læseferien er hermed skudt i gang!