Just ordered

3 down, 3 to go

Jeg beklager virkelig meget, at bloggen står så stille for tiden.. Mit hoved er fuldt op med eksamen. Jeg er nu halvvejs med mine eksaminer, halvvejs mod huen! Det er så vildt, at tænke på. De tre skriftlige eksaminer er overstået, og jeg har faktisk en ok mavefornemmelse. Jeg hader dog bare, at man skal vente så røv lang tid på svar. Jeg mangler nu mundtligt historie, AT og mundtligt matematik. Jeg er så nervøs for både historie og matematik.. I morgen trækker jeg mit emne til historie, og har derefter 24 timer til at forberede mig i, også skal jeg op til selve eksamen torsdag. Kryds fingre for mig!

IMG_2079

Det blev en virkelig kort opdatering i dag, men jeg ville bare lige fortælle jer, at jeg stadig er her. Jeg håber, at I stadig vil følge med, selvom der ikke blive opdateret helt så meget lige for tiden!

Rigtig god aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Just ordered