Og så blev jeg student!

Mine studentergaver

Hej alle sammen!

Så er jeg tilbage med et nyt indlæg til jer. I dag vil jeg vise jer nogen af de skønne gaver, som jeg fik da jeg blev student. Jeg er så glad for hver og en, og sætter virkelig stor pris på dem. Mange af dem vil minde mig om min studentertid, og at jeg klarede tre hårde men gode år på gymnasium. Hvis I ikke har set mit forrige indlæg, kan I læse det her. Jeg har skrevet lidt om min tid, som student.

IMG_4252 IMG_4253 IMG_4254

Mine gaver: kähler vase i perlemor // Kay Bojesen – bjørnen // Kaj Bojesen – aben // Lyngby Vase i grå // Anna Nielsen billede fra serien “Life” // Året student trekløver fra Rosendahl // Marianne hougaard billede – Klods Hans Vol. 6 // Bjørn Wiinblad vase // 4 stk. Bjørn Wiinblad krus // Gavekort til en forlænget weekend med min dejlige kæreste til en valgfri destination // gavekort til Matas // Øreringe fra Pilgram // Den kloge ugle // Shower gel fra Biotherm // En god håndfuld kontanter

4

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Og så blev jeg student!