Sommer inspiration - Boho

Video: Genbrugshaul

Hej venner!

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 17.00.41Så er der igen oploadet en video til Youtube kanalen. Jeg har denne gang filmet et genbrugshaul. Som i nok ved elsker jeg, at går i genbrugsbutikker. Jeg har samlet nogle af mine nyeste fund i en video, som jeg helt sikkert synes i skal tjekke ud (blinkende emoji)!   Jeg håber, at I vil tjekke videoen ud og smide et like, hvis I kan lide den. Husk at abonnere på kanalen, så I altid kan følge med når der kommer en ny video. Det ville betyde meget!

https://youtu.be/tJD4afsmKjc

2

  • Katrine

    Haha mange tak! Den titel vil jeg tage til mig, og se om jeg kan leve op til 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hjort

    Du er jo en genbrugs dronning, virkelig nogen flotte ting du har fundet!😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sommer inspiration - Boho