Video: Genbrugshaul

I want to wear

Hej alle sammen!

Så er Emil og jeg snart på vej til Cypern. Vi tager afsted kl 04.30 i nat, og vi glæder os. Jeg har skrevet lidt om vores tur her. Jeg tror, at der kommer en vlog op fra vores tur. Jeg vil intet love, men det er nu hyggeligt, at filme til en vlog. Jeg har her til aften kigget lidt på shopping, og har lavet en collage til jer fra Esprit.dk. De har virkelig opdateret deres hjemmeside med nogen super lækre ting. Jeg har samlet nogen af mine favoritter til jer. Jeg overvejer virkelig at bestille den blå skjorte, de to kjoler og den lyserøde jakke hjem. Jeg har helt fan af den sorte kjole med vævede prikker og standkrave. Den er da bare fantastisk, og går den til lige over knæene. I like! Det er ting, som kan holde en varm her til efteråret, eller ville være fine til sensommer fester.

Skærmbillede 2016-08-14 kl. 20.31.03

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her

Jeg håber, at har haft en god dag!

Skærmbillede 2016-02-22 kl. 12.01.47

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Video: Genbrugshaul