Billede dagbog fra Italien

Nyt netværk

Hej alle sammen

Som I (måske) har lagt mærke til, har jeg flyttet min blog fra netværket Bloggers Delight til Bloggers Point. Jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt med bloggen. Det er hermed sket. Jeg arbejder stadig med, at forbedre designet, men jeg ville bare gerne i gang med det første indlæg på den “nye blog”. Der kommer ikke til at ske de helt store ændringer udover, at I fremover skal gå ind på http://katrineringbaek.bloggerspoint.dk og IKKE https://katrineringbaek.bloggersdelight.dk.
Bloggers Point har været så gode til, at hjælpe mig i gang og få flytte bloggen, så alle mine gamle indlæg og billeder er blevet flyttet med over, jubi! Jeg super spændt på det nye samarbejde, og hvad fremtiden bringer, men jeg glæder mig!
Jeg ville egentlig bare bruge dette indlæg på, at fortælle, at bloggen har flyttet platform til Bloggers Point. Jeg har opdateret tingene lidt, så tag på kig rundt på bloggen. Husk at følge med på mine sociale medier, som I kan finde ude i højre side eller under header. Det er både direkte link til min instagram, youtube og bloggers facebook side!

IMG_2079

Jeg håber, at vi ses igen & I stadig vil følge med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Billede dagbog fra Italien