Nyt netværk

Video: Turen går til Cypern

Hej venner!

Skærmbillede 2016-09-04 kl. 19.29.12

Der er igen oploadet en ny video på Youtube kanalen. Det er første del, ud af to, fra Emil og min ferie til Cypern. Vi havde en skide hyggelig ferie, men lavede ikke rigtig noget, hvilken videoen også bærer præg af.  Tjek videoen ud og smid endelig et like, hvis I kan lide den. Husk at abonnere på kanalen, så I altid kan følge med, når der kommer en ny video. Det ville betyde så meget! I kan også like bloggens Facebook side, hvor videoerne og nye indlæg ligeledes vil blive lagt op. I kan finde siden her.

Jeg håber, at i får en dejlig aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nyt netværk