Outfit of the day

Vær i god tid og tænk på skiferien nu!

Tiden flyver afsted, og inden jeg ser mig om, er jeg på vej mod det store land USA. Som nævnt 7 tusinde gange før, tager Julie og jeg afsted den 1. oktober, og lander i Danmark igen den 8. december. Jeg synes, at det er lidt skæmmende, at rejse væk så længe. Det er mærkelig, at tænke på, at hverdagen fortsætter i Danmark, og når vi kommer hjem er det snart jul. Julekalenderen er igang, de første 8 pakkekalender og chokoladekalender er åbnet. Jeg tror, og håber, ikke at vi kommer til at tænke så meget på hverdagen og tingene her hjemme mens vi er væk. Man må smide tanken lidt væk med hvad de gamle mon laver derhjemme, men mon det ikke nok skal gå? Julie og jeg får i hvert fald fuld fart på i de to måneder, vi er væk. Jeg glæder mig til, at trække stikket ud, nyde USA, og begive mig ud på en fantastisk rejse med min bedste veninde!

Som mange af jer nok ved, så elsker jeg, at rejse, hvilket min nyeste tatoveringen også symboliser.  Den kommer snart på bloggen! En af de sjoveste og fedeste ferier, som jeg har været på, var i 2013. Min familie og jeg besluttede, at tage på skiferie. Den var min første gang på ski, og wow jeg elskede det. Jeg var elendig til det, men det er en anden sag (blikende emoji). Jeg vil rigtig gerne på skiferie igen, men da jeg ikke er hjemme i uge 47, håber jeg, at jeg får muligheden i uge 7. Jeg har fundet lidt skigrej frem de heldige af jer, som skal på skiferie, fra hjemmesiden Engelbert Straus. Hjemmesiden har en masse tilbud, som jeg virkelig synes i skal tjekke ud. Der er gode penge at spare. De fleste af tingene findes også i andre farver, så tjek det ud.

Husk, jo før i booker ferie, jo flere penge kan der spares.

Skærmbillede 2016-09-19 kl. 22.30.57

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her

Skærmbillede 2015-10-07 kl. 15.56.49

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the day