Video: Try on haul

Pakkeliste til backpacker rejsen

Hej alle sammen! 

Jeg synes, at det her været svært at finde ud af hvad man skal pakke til sådan en backpacker rejse, som jeg skal på. Jeg har surfet lidt rundt på nettet, og fundet forskelligt pakkelister, men det har været meget til “overlevelsesture”, og ikke så meget storbyrejse, som Julie og min tur er endt med at blive. Jeg har derfor lavet min egen pakkeliste, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg håber, at den kan bruges, som inspiration hvis nogen af jer engang skal afsted, som storbys-backpacker eller bare generelt backpacker. Der bukker sikkert flere på op, som jeg kunne have tilføjet til listen. Hvis du har været ude og rejse, og synes, at der mangler ting på listen, så skriv endelig en kommentar! Jeg skulle jo helst ikke glemme noget.
De sidste ting er ved, at være pakket, og spændingen stiger indeni mig. Det bliver så vildt endelig, at skulle opleve USA, også endda med min bedste veninde. Jeg tænker tit på hvor priviligeret jeg endelig er, at få denne her oplevelse. Hvor priviligeret vi er i denne verden. Vi kan sætte os i et fly, og bum 10 timer og 45 minutter senere lande i USA, Las Vegas. Det bliver så vildt og stort, og jeg glæder mig så meget til at vise jer billeder, videoer og blogs fra vores tur!

Skærmbillede 2016-09-28 kl. 10.05.00Husk at smile og grib dagen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Video: Try on haul