Pakkeliste til backpacker rejsen

Opdatering fra USA!

Hej alle sammen!

Så er der endelig en opdatering her fra det store land! Der er simpelthen sket så meget, siden jeg tog afsted med 1. oktober. Det er umuligt, at fortælle og beskrive. Julie og jeg har mødt, så mange mennesker, set så ufatteligt mange ting og fået en hel fyldt rygsæk, med os på vejen, af minder!

Jeg savner rigtig meget, at blogge, og vil gøre mig et forsøg her. Hverken Julie eller jeg har computer med, så det her bliver min første opdatering fra telefonen. Jeg håber, at det går og kvaliteten af billederne ikke bliver alt for dårlige!

Jeg vil prøve, at fortælle lidt af vores oplevelser herover. Jeg vil prøve så vidt mulig, at skrive om hver by/omkring vi har besøgt på vores tur. I dag starter vi med Las Vegas og Salt Lake City. Vi tog, som skrevet, afsted den 1. oktober med flyveren direkte fra Kastrup Lufthavn til Las Vegas Airport. Flyturen gik super godt, vi sov egentlig bare. Vi var så spændte på, at opleve USA de næste 10 uger. Vi landede i Las Vegas kl. 17 og fløj fra Kastrup 15.15, så vi var i den grad ramt af jetlag. Las Vegas er en vild by – hold da op! The Strip er fyldt op med butikker, hoteller og kasinoer. Vi er jo kun 20 år, så vi har ikke mulighed for at opleve nattelivet i USA. Vi spare en masse penge og går glip af tømmermændsdage (blinkende emoji). Vi havde to overnatninger i Las Vegas. Dagene blev brugt på gåture op og ned af The Strip, shopping i det lokale outlet, en god gåtur til “Welcome to Las Vegas” skiltet, hvilket viste sig, at være en lang tur. Derudover brugte vi en dag ved Hoover Dam, som i kan se på billederne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_2918IMG_2245

Efter Las Vegas havde vi besluttet, at besøge byen Salt Lake City som er hovedstaden i staten Utah. Der er en super fin by med en meget stærk tro. De er mormoner, så det var en oplevelse at lære en anden tro at kende, og mærke hvor meget det betyder for befolkningen. Her brugte vi dagene mere kulturelt med bl.a rundvisning i Joseph Smith’s hus, som er en mormonsk profet, vi besøgt Cathedral of Madeline, så et smukt tempel og gik en tur i parken “Liberty Park”.

IMG_2248IMG_2250IMG_2251Jeg tror, at jeg vil slutte af for i dag, og håber, at det går med, at blogge over telefonen! Det er virkelig dejligt, at være i gang igen, og der vil komme mange flere indlæg i nærmeste fremtid!

Vi ses, og rigtig god dag!

1

  • […] tilbage i Danmark, er over det værste jetlag, og er klar ved tasterne igen. Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg var min plan, at lave et indlæg fra hver by Julie og jeg besøgte på vores rejse. Det kommer […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pakkeliste til backpacker rejsen