Video: Taste test med amerikansk halloween slik

Outfit of the day

Det er blevet tid til endnu et outfit her på bloggen! Da jeg jo, som nævnt før, er i USA får i et outfit herover fra. I denne årstid har træerne de smukkeste røde, gule og orange farver, og parkerne bliver derfor helt fortryllende, at gå rundt i. Julie og jeg har skudt nogen outfit billeder, som jeg gerne vil dele med jer. Det er et meget neutralt outfit, men jeg synes, at bomber jackets til en hver tid kan tilføje noget sprødt til et outfit! Jeg er super glad for denne bomber jacket fra FOREVER 21. Den er ikke specielt dyr, men overraskende varm her til efteråret.

Jakke fra FOREVER 21 (lignende her og her) // t-shirt fra H&M (lignende her) // Bukser fra Vero Moda (her) // Sneakers fra Adidas (lignende her)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Video: Taste test med amerikansk halloween slik